HOROSCOP URANIA 14-20 APRILIE 2018: Luna nouă în Berbec, Saturn retrograd, se anunţă o săptămână grea

0

Previziuni astrologice pentru perioada 14 – 20 aprilie 2018. Luna Nouă în Berbec, Soarele va intra în zodia Taurului.

Berbec

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, preocupări, enervări de moment, reacţii impulsive. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, şi dimineaţa zilei de 16 aprilie, comportamentul Berbecilor poate fi marcat de agitaţie şi nervozitate. Pe 16 aprilie, (ora 05:47′), Luna Nouă în Berbec poate patrona sau genera un eveniment semnificativ în plan personal: o iniţiativă, un gest care marchează începutul unei noi preocupări, o discuţie esenţială care pune premize noi de viaţă. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, şi 18 aprilie, la prânz, satisfacţia sau bucuria de a fi găsit soluţia la o problemă financiară de valoare modestă. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului şi îi va influenţa în mod special pe cei născuţi între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul casei I, a personalităţii acestor nativi. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, şi după-amiaza zilei de 20 aprilie, dialoguri mai bogate în spor de cunoaştere decât în alte perioade. Berbecii vor fi vorbăreţi şi curioşi, poate şi pentru că Mercur, revenit, din 16 aprilie la mişcarea directă, va funcţiona mai bine decât în ultimele trei săptămâni. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mişcare aparent retrogradă, introducând, până pe 7 septembrie, blocaje şi întârzieri în sectorul carierei, funcţiei şi succesului. Pe 20 aprilie, (ora 06:13′), Soarele va intra în zodia Taurului, aducând o dorinţă de stabilitate materială tradusă prin disponibilitatea de a munci mai mult, de a face economii. Totuşi, investiţiile nu sunt indicate în acest răstimp. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, interes major pentru casă şi familie. Dor intens resimţit de cei care se află departe de părinţi, de casă, de ţară, din varii motive (muncă sau studii în străinătate, şedere îndelungată ori călătorii în afara graniţelor).

Taur

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, posibilă întâlnire cu un prieten drag sau motiv de bucurie/plăcere resimţită de către nativi în urma unui mesaj sau semn de viaţă primit de la un apropiat. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, şi dimineaţa zilei de 16 aprilie, dureri de cap, stare interioară proastă, tulburări de logică, de percepţie sau de judecată provocate de o fiziologie defectuoasă a creierului şi a organelor de simţ localizate la nivelul capului; Luna Nouă în Berbec, din 16 aprilie, va introduce o grabă neînţeleasă, ca rost şi motivaţie, de către nativi care vor avea impresia că o forţă puternică îi mână de la spate. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, şi 18 aprilie, la prânz, Taurii vor fi iar în formă, bucurându-se de primăvară. Pe 16 aprilie, la ora12:21′, Mercur va reveni la mişcarea directă şi va introduce mai multă normalitate. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului şi îi va influenţa pe cei născuţi între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969; timp de opt ani, el va opera transformări legate de casa a XII-a (latura ascunsă a existenţei lor precum şi bolile lungi, cronice sau de origine karmică). Între 18 aprilie, după ora 15:03′, şi după-amiaza zilei de 20 aprilie, posibil dialog sau informări cu privire la salariu. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mişcare aparent retrogradă, marcând, până pe 7 septembrie, sectorul conştiinţei şi al idealurilor, introducând blocaje sau legături puternice cu trecutul care nu le permit să evolueze sau să se adapteze noilor condiţii de muncă şi de viaţă. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului, ceea ce va reprezenta un factor important de reechilibrare organică pentru următoarele treizeci de zile. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, comportament discret, reticenţe faţă de solicitările care, dacă le-ar da curs, i-ar obliga să-şi schimbe modul de viaţă.

Gemeni

Aspect nesemnificativ pentru primele ore ale zilei de 14 aprilie. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, şi dimineaţa zilei de 16 aprilie, agitaţie provocată de nevoia de a se întâlni cu mai mulţi prieteni, de a organiza sau de a participa la întrunirile grupului din care nativul face parte unde se vor lua decizii importante. Pe 16 aprilie, se va produce faza de Lună Nouă în Berbec care ce va introduce un element de noutate (mesaje de la cunoscuţi care pot alarma şi enerva), sau de urgenţă în relaţiile cu prietenii. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, şi 18 aprilie, la prânz, dorinţă de stabilitate; după atâtea şocuri, surprize şi provocări, nativii vor dori să se calmeze, să se „regăsească pe sine”, să mediteze asupra celor întâmplate. Pe 16 aprilie, Mercur va reveni la mişcarea directă ceea ce va da funcţiilor lor cerebrale un plus de vitalitate şi mai multă vioiciune mentală. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului şi îi va influenţa pe cei născuţi între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul relaţiilor cu prietenii şi a punerii în aplicare a proiectelor personale prin intermediul şi cu ajutorul cunoscuţilor. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, şi după-amiaza zilei de 20 aprilie, Luna se va afla în semnul lor zodiacal, sporindu-le farmecul personal şi calităţile native. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mişcare aparent retrogradă, marcând, până pe 7 septembrie, casa beneficiilor materiale obţinute prin intermediul unor persoane. În afara unor blocaje şi întârzieri, Saturn ar putea impune revenirea la etapa de început a unui demers. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului şi le va permite nativilor să-şi pună la punct, mai uşor şi în condiţii optime, condiţia fizică. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, Luna îi va obliga pe aceştia să ia în calcul nevoia unei economii, renunţarea la o cumpărătură sau alcătuirea unei strategii în vederea unei revendicări salariale.

Citeste continuarea aici.

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!