O noua minune se inscrie pe lista intamplarilor ciudate petrecute la Caracal: Soseaua de centura, care a costat 10 milioane de euro, nu poate fi circulata

0

Centura de ocolire a orasului Caracal, care a costat 10 milioane de euro, nu poate fi circulata.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu poate inaugura soseaua pentru ca firele de inalta tensiune trec la cativa metri de drum. acum vor fi mutati stalpii. Intre timp, camioanele grele trec prin oras si le distrug casele localnicilor.

soseaua de centura a municipiului Caracal a fost construita mult prea aproape de stalpii de la reteaua de inalta tensiune. In mod ciudat, cei responsabili au sesizat “eroarea” abia cand voiau sa taie panglica de inaugurare.

Constructia a inceput in 2011. Drumul ar fi trebuit sa fie gata acum doi ani, dar trei sensuri giratorii care nu fusesera trecute in proiect au intarziat lucrarea.

Acum, cei responsabili de lucrare – Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere – trebuie sa mute stalpii “problema” doar ca operatiunea s-a lovit de mai multe piedici.

Alin serbanescu, purtator de cuvant CNAIR: “A fost nevoie de expropieri suplimentare pentru relocarea acelor stalpi de inalta tensiune care pot sta in zona de siguranta a drumului.”

Reprezentantii CNAIR sunt optimisti si promit ca pe centura din Caracal se va circula din vara.

Liviu Radu, primar Caracal: “Sper ca de data aceasta sa fie adevarata aceasta data de receptie pentru ca s-au mai inaintat altadata alte receptii si ele nu au mai fost finalizate.”

Constructia de 10,5 km de sosea a costat 10 milioane de euro.

SURSA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!