Un nou atentat in Prag de Sarbatori, s-a petrecut un urma cu putin timp! Sunt zeci de Morti

0

Cel putin 30 de persoane au fost ranite, dupa ce un camion a intrat in multime, in orasul Munster, din vestul Germaniei. Politia a anuntat ca au fost semnalate mai multe persoane decedate, „probabil si suspectul”.

Autoritatile au anuntat ca incidentul a avut loc in apropiere de statuia Kiepenkerl, din centrul vechi al orasului Munster, unde un camion a intrat in oamenii adunati la o terasa.

Politia a solicitat populatiei sa evite zona.

Potrivit Der Spiegel, conducatorul autovehicului s-ar fi sinucis, iar Bild noteaza ca trei persoane au murit in urma acestui incident si publica imagini in care se poate vedea cum Politia a izolat zona. De asemenea, in imaginile din presa locala se poate vedea cum camioneta s-a oprit intr-o terasa, iar mese si scaune sunt imprastiate..

Deocamdata nu se stie daca este vorba de un atac terorist sau un accident, politia germana notand pe Twitter: „Fara speculatii”.

„Scenariul este de asa natura incat un atac nu poate fi exclus”, a spus insa o sursa din serviciile de securitate, citata de Reuters.

Incidentul aminteste de atacul din 19 decembrie 2016 dintr-un targ de Craciun din Berlin, unde un camion a intrat in multime, iar 12 oameni au fost ucisi.

SURSA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!