Mariana Cojocaru, horoscopul sarbatorilor de Paste! Previziuni pentru fiecare zodie in parte

0

Mariana Cojocaru avertizeaza ca urmeaza o perioada in care zodiile sunt predispuse la accidente. Iata cine trebuie sa fie atent in perioada sarbatorilor.

Berbec

Mercur anunta o perioada plina de evenimente in plan financiar. Pot sa fie discutii despre salariu, contracte noi, negocieri, reactivarea unor proiecte din trecut.

Taur

Ei trebuie sa fie atenti ce vorbesc in aceasta perioada. Ei au initiativa, ambitie si dorinta de a atinge o tinta. Ei fac foarte multe schimbari in aceasta perioada pentru ca este si momentul.

Gemeni

Ei au o perioada cu tot felul de advertismente, dar in sensul bun. Trebuie sa fie diplomati la locul de munca. Nu trebuie sa toarne gaz pe foc. Au relatii foarte bune cu cei din jur.

Rac

Au pe astrograma personala un Mercur intr-o pozitie mai nefavorabila. Se pot ivi probleme la locul de munca, au probleme de comunicare cu cei din jur. Insa, au idei geniale care pot prinde contur.

Leu

Beneficiaza de vibratia lui Mercur retrograd intr-o pozitie buna. Primesc propuneri in zona carierei, poate chiar din trecut, dar suficient de profitabile.

Fecioara

Sunt printre cele mai favorizate. Mercur intra retrograd fix pe zodia lor de Pamanat. Ele isi deschid sufletul, se regasesc personal, ele vor simti nevoia sa comunice.

Balanta

Este marcata de opozitia lui Mercur retrograd cu Jupiter. Au discutii si probeleme, acolo unde lucrurile nu au fost deja lamurite. Uranus agita spiritele si nu suporta sa amane.

Scorpion

Ei insusesc o anumita lectie de viata. Au parte de energii benefice si lamuritoare pe anumite chestiuni. Cu toate acestea, se reactualizeaza trecutul si se analizeaza alegerile.

Sagetator

Ei au o luna cu evenimente in cascada, generate de progresiile solare. Onoreaza planurile sociale si au parte de schimbari la locul de munca.

Capricorn

Este putin mai scutit de Mercur retrograd, de aceea analizeaza tot ceea ce vrea sa faca parte din viata lui. O sa fie foarte bine sustinut de persoane din trecut.

Varsator

Are o perioada plina, efervescenta cu oportunitati care iti vin foarte rar in viata. Ei trebuie sa fie atenti la ce decizii iau, insa este bine sa isi asume anumite riscuri.

Pesti

Se reactualizeaza o chestiune care a inceput sa fie discutata, iar acum trebuie finalizata. Ei trebuie sa fie atenti la luxatii si trebuie sa se ocupe mai mult de sanatatea lor.

Sursa

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!