Horoscop saptamana 6 – 12 aprilie 2018. Se pare ca urmeaza o perioada agitata

0

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 6 – 12 aprilie 2018.

HOROSCOP Berbec

Vă aşteaptă o săptămână agitată. Nu trebuie să forţaţi nimic,l ăsaţi lucrurile să decurgă în ritmul lor, iar acolo unde se blochează, aveţi răbdare. Modificările pot interveni în sfera profesională în mod special, iar voi aveţi tendinţa să înotaţi împotriva curentului. Practic, eu zic să învăţaţi ce e calmul în dialog, să vă informaţi, apoi să daţi replica. Ascultaţi şi opiniile altora fără să insistaţi să vi le impuneţi pe ale voastre.

HOROSCOP Taur

Este un moment în care vă apăraţi cu tărie ideile în care credeţi cu tărie, iar asta va fi incomod pentru unele. Ele nu vor ezita să vă pună beţe în roate şi să vă oblige prin acţiunile lor să vă revizuiţi planurile şi comportamentul. Veţi întâlni invidia celorlalţi care, deşi nu o să vă afecteze profund, o să vă determine să schimbaţi paşii imediat următori. Nu vă sugerez să faceţi planificări pe termen lung!

HOROSCOP Gemeni

poate că ar trebui un pic să mergeţi pe sârmă în perioada asta,pentru că veţi avea destule provocări cărora să le faceţi faţă. Optimismul excesiv se va dovedi a fi necorespunzător şi poate face doar rău,iar calităţile personale trebuie să meargă în fundalul deciziilor pe care le veţi lua.
Dorinţa de schimbare şi capacitatea de a lua în considerare toate variantele posibile de dezvoltare în urma evenimentelor, vor ajuta chiar şi în cea mai rea conjunctură.

HOROSCOP Rac

Nu visaţi la cai verzi pe pereţi, nu insistaţi pe iluzii, ci rezolvaţi mai curând situaţii legate de casă, familie şi părinţi. Nu înseamnă că profesia nu e importantă, dar riscaţi tensiuni în cuplu. Influenţa copiilor va rezolva oarecum situaţia conflictuală, dar este puţin probabil s-o rezolvaţi definitiv. Ea va continua să mocnească. Aveţi încredere în sentimentele voastre şi acţionaţi doar la chemarea inimii, inclusiv cu copiii.

Citeste continuarea aici.

VIA

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!