Concediul de odihna, decontat pentru aceste categorii de angajati! Vezi daca te incadrezi pentru a primi 1450 de lei in aceasta vara

0

Politistii, militarii si personalul civil din cadrul Ministerului Afacerilor Interne vor beneficia de decontarea serviciilor de care beneficiaza in perioada concediului de odihna in unitati turistice aflate pe teritoriul Romaniei, in limita a 1.450 de lei, se arata intr-un comunicat de presa al MAI.

„Solutia decontarii a fost necesara intrucat din cauza regulilor de protectie a datelor cu caracter personal şi a celor institutionale cu privire la angajatii din sistemul de aparare, ordine publica şi securitate nationala, acestora nu li se puteau acorda vouchere de vacanta in valoare de 1.450 de lei, aşa cum este prevazut pentru celelalte categorii bugetare”, se arata in comunicatul de presa al MAI.

MAI are deja prevazute sumele necesare decontarii cheltuielilor efectuate pentru concediile de odihna in reteaua nationala de turism, in bugetul aferent anului 2018.

Totodata, personalul MAI va beneficia de prevederile Legii concediului paternal nr. 210/1999. Pana acum, angajatilor MAI nu li se acorda concediul paternal deoarece Legea 210/1999 facea referire stricta la personalul asigurat in cadrul sistemului asigurarilor sociale de stat.

Citeste mai mult pe economica.net

VIA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!