Horoscopul lunii Aprilie de la Oana Hanganu: 2 zodii sunt norocoase, 2 pierd totul

0

Mercur revine la mersul direct, dar Saturn şi Pluton îşi încep tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Apar noi provocări pentru zodii.

BERBEC

Berbecii vor pune accent pe carieră şi bani, chiar dacă în prima parte a lunii vor avea sentimentul că bat pasul pe loc.

În 15 aprilie va începe o perioadă excelentă pentru noi proiecte sau noi direcţii în viaţă.

Horoscopul lunii aprilie 2018 pentru zodia Berbec începe sub marcajul Lunii Albastre din ultima zi de martie, care a pus accent pe nevoia de echilibru şi armonie în relaţiile nativilor şi al intrării Micului Benefic Venus în casa Banilor din astrograma lor, care anunţă noroc în plan financiar.

Primele două săptămâni, cu Mercur încă retrograd în zodia lor, vor fi dificile pentru Berbeci.

Aceştia vor fi nevoiţi să îşi adapteze ritmul de viaţă sau de muncă la ritmul celorlalţi, se vor confrunta cu amânări, întârzieri sau dificultăţi în negocieri şi în colaborările profesionale, iar în cuplu pot să apară probleme de comunicare.

În 15 aprilie, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Berbec, iar a doua zi, Luna Nouă va avea loc în aceeaşi zodie.

Pentru nativi, mijlocul lunii aprilie se anunţă a fi prielnic pentru schimbare şi înnoire, pentru demararea de noi proiecte sau pentru intrarea, cu dreptul, în noi relaţii.

Soarele aflat în zodia lor le va da energie, vitalitate şi încredere în forţele proprii, în timp ce planeta Uranus, ”pe ultima sută de metri” în zodia lor, îi va motiva să fie originali, independenţi şi creativi. La mijlocul lui mai, Uranus va intra în zodia Taur.

În 17 aprilie, asteroidul Chiron va intra în zodia Berbec şi îi va ajuta pe nativi să se vindece de eventuale răni emoţionale pe care le-au ţinut ascunse din teama de a nu deveni vulnerabili. Va fi un proces lent şi deloc uşor, dar absolut necesar şi eliberator.

În 18 aprilie, Saturn (planeta Responsabilităţii) şi în 22 aprilie, Pluton, (planeta Transformării) îşi vor începe tranzitul retrograd în zodia Capricorn, provocând schimbări majore în cariera nativilor Berbec.

Aceste schimbări pot însemna, pentru unii nativi, schimbarea domeniului de activitate şi îmbrăţişarea adevăratei vocaţii.

TAUR

Taurii ”îi citesc” rapid pe cei din jur şi stabilesc limite clare în relaţii. În iubire norocul le surâde chiar de la începutul lunii. În plan financiar, şansa e de partea lor după 24 aprilie.

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Taur anunţă o perioadă norocoasă în plan sentimental. Venus, planeta Iubirii, se va afla în semnul Taurului până în ziua de 24 aprilie şi va accentua farmecul nativilor, va aduce armonie în relaţiile acestora şi, în cazul celor singuri, va favoriza întâlnirea cu sufletul-pereche.

Dar, pentru că Mercur, planeta Comunicării, va fi în mers retrograd până la data de 15 aprilie, mulţi Tauri vor fi tentaţi să trăiască din amintiri sau să reia legătura cu foşti parteneri, adesea doar ”de dragul vremurilor bune de altădată”.

Schimbări în plan relaţional se pot produce în a doua parte a lui aprilie, dar mai ales în jurul datei de 30 aprilie. Atunci va fi Lună Plină în zodia Scorpion şi în casa Mariajului şi a parteneriatelor din astrograma lor.

Mijlocul lunii aprilie va fi decisiv pentru mulţi nativi Taur. În 16 aprilie va fi Lună Nouă în zodia Berbec, prilej excelent pentru ca Taurii să îşi clarifice planurile de viitor şi să înceapă să lucreze discret la proiectele personale, să îşi găsească protectori sau finanţatori.

Din 20 aprilie, Soarele va ajunge în zodia lor şi îi va ajuta să se remarce şi să obţină succesul dorit. Dar pentru asta, nativii trebuie să ţină cont de mesajele pe care le transmit planetele Saturn şi Pluton aflate în Capricorn şi în mers retrograd din zilele de 18, respectiv 22 aprilie.

GEMENI

Gemenii îşi consolidează statutul pe care îl au în reţeaua profesională din care fac parte.

În plus, nu îi mai risipesc energia şi resursele (inclusiv cele financiare), ci se concentrează doar pe adevăratele priorităţi.

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Gemeni le recomandă nativilor să aibă răbdare până după 15 aprilie pentru decizii, schimbări sau proiecte importante.

Până atunci, Mercur, care îi patronează, este retrograd în zodia Berbec şi în casa Prietenilor din astrograma lor, care se referă şi la planurile de viitor. Cu Mercur retrograd aici, Gemenii vor obosi oscilând între idealuri, speranţe sau obiective şi planuri.

Primele două săptămâni din aprilie vor fi favorabile reluării unor legături şi contacte, refacerii unor proiecte sau recapitulării materii pentru examene şi concursuri. Soarele aflat în Berbec până în 20 aprilie îi va ajuta pe Gemeni să îşi consolideze relaţia cu prietenii şi statutul în reţeaua profesională din care fac parte.

Imediat după revenirea planetei Mercur la mersul direct, va fi Lună Nouă în zodia Berbec, eveniment ce le poate aduce Gemenilor şansa de a întâlni persoane deosebite, care vor deveni prieteni pe viaţă sau care se vor implica în viitorul profesional al acestora. Importantă este şi intrarea asteroidului Chiron în zodia Berbec, în ziua de 17 aprilie.

RAC

Racii se vindecă de tendinţa de a personaliza relaţiile de muncă şi de dorinţa de a rezolva problemele colegilor de parcă aceştia ar face parte din familie.

În plan sentimental, norocul celor singuri poate veni ”de pe internet”.

Horoscopul lunii aprilie 2018 pentru zodia Rac începe sub marcajul Lunii Pline din ultima zi de martie, care a avut loc în zodia Balanţă şi a îndreptat atenţia nativilor spre casă şi familie.

Citeste continuarea pe HUFF.RO

VIA

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!