Horoscop complet Nicoleta Svarlefus pentru saptamana 2 – 8 aprilie: 2 zodii castiga bani, alte 2 au noutati amoroase

0

Astrologul Nicoleta Svarlefus prezinta previziunile astrologice ale saptamanii 2 – 8 aprilie pentru AstroCafe.ro.

Berbec

Accentul săptămânii se va afla pe segmentul financiar, în speţă pe situaţia banilor şi bunurilor comune cu alţii. Apar şanse deosebite de a analiza obiectiv acest segment de viaţă şi activitate. Sunt posibile câştiguri de la şi prin alţii, lămuriri şi rezolvări financiare surprinzătoare, dar şi aflarea unor detalii bine ascunse mai demult. Începând de miercuri şi până la finele săptămânii este rost de călătorii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, însă te poţi gândi şi la abordarea unor studii personale sau profesionale. Evenimente sociale cu multă lume.

Taur

Săptămâna este importantă în plan relaţional, întrucât se deschid oportunităţi de colaborare sau de implicarea într-o relaţie matrimonială oficială. Orice relaţie partenerială se va reconfigura, bine fiind să-ţi stabileşti termenii şi condiţiile în care vrei să se desfăşoare de acum încolo toate acestea. Influenţele astrale din aceste zile te ajută să pui ordine şi disciplină în activităţile şi proiectele comune cu ceilalţi. Evită exagerările şi aşteptările prea mari de la alţii! De miercuri apar preocupări legate de achitarea datoriilor. Sunt zile bune pentru a relaţiona cu instituţiile financiare. Discuţii erudite şi călătorii de tot felul.

Gemeni

Se conturează schimbări majore în plan profesional, respectiv la locul de muncă. Apar posibilităţi deosebite de avansare profesională sau de găsire a unui alt loc de muncă. Deocamdată vin informaţii, au loc discuţii, dar concretizarea va apărea ceva mai târziu. În a doua parte a săptămânii se vor evidenţia relaţiile parteneriale, atât cea cu partenerul de viaţă, cât şi cea cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Evită să vorbeşti prea mult despre tine şi planurile tale de viitor! Unii plănuiesc în taină să profite de pe urma ta. Cheltuieli comune cu alţii, achitarea facturilor şi datoriilor de orice fel.

Rac

Foarte interesant este capitolul amoros. Se întrezăresc noutăţi fie într-o relaţie sentimentală veche, fie se înfiripă una nouă, cu mari şanse de a se desfăşura pe termen lung. Conjuncturile astrale din aceaste zile îţi vor spori creativitatea, reuşind să-i uimeşti pe cei dragi cu ideile tale strălucite. Distracţii şi aventuri la cote mari. Fii prudent şi păstrează măsura în toate! A doua parte a săptămânii evidenţiază activitatea profesională şi sănătatea. Vei avea mult de lucru, bine fiind să-ţi dozezi eforturile corespunzător. Chestiuni parteneriale delicate.

Leu

Evenimentele principale ale săptmânii se află în segmentul domestic. Sunt şanse deosebite pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu membrii familiei, dar şi pentru schimbări importante în spaţiul locativ. Ţine cont şi de sfaturile sau nevoile celor dragi. Sprijinul lor contează şi reprezintă fundamentul a tot ce doreşti să realizezi în viitor. A doua parte a săptămânii te îmbie la distracţii, aventuri şi implicare în relaţii amoroase. Prudenţă, discernământ şi măsură în toate! Sănătatea devine vulnerabilă pe segmentele sistemului osos şi digestiv. Odihneşte-te şi respectă o dietă!

Fecioara

Foarte importante devin relaţiile cu anturajul apropiat. Se conturează oportunităţi de a-ţi îmbunătăţi mentalitatea, comunicarea şi relaţiile cu cei din jur. De asemenea sunt şanse favorabile pentru a planifica excursii, vizite sau studii personale şi profesionale. Talentele oratorice îţi vor fi evidenţiate şi apreciate, ca de altfel şi ideile pe care le prezinţi cu emfază. Însă, dozează-ţi debitul verbal şi alege cu grijă vorbele. A doua parte a săptămânii este favorabilă treburilor gospodăreşti şi dialogurilor familiale. Activităţi comune cu cei dragi.

Balanta

Începi săptămâna în forţă, dornic de a muta munţii din loc. Atenţia îţi va fi atrasă de segmentul financiar, care va cunoaşte modificări benefice. În primele zile ale săptămânii se pare că vei primi anumite sume bani, salariul o primă, cadouri sau diverse favoruri şi recompense dinspre locul de muncă. Se deschide o nouă etapă de câştig din activitatea profesională. Evită cheltuielile şi chibzuieşte atent fiecare achiziţie! Spre finalul săptmânii se conturează călătorii pe distanţe scurte şi dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Activităţi domestice de anvergură.

Scorpion

Săptămână foarte importantă pentru tine, întrucât se conturează posibilităţi deosebite de a te dezvolta din toate punctele de vedere. Sunt momente favorabile transformării personale şi trasării unor planuri de viaţă cu totul noi. Beneficiezi de o susţinere astrală deosebită, astfel că foloseşte tot ce ţi se oferă. Renunţă la obiceiuri toxice, la idei şi planuri neproductive. Mulţi vor dori aă afle secretul strălucirii tale, însă îţi va fi greu să explici ceea ce trăieşti. Spre sfârşitul săptămânii apar îmbunătăţiri financiare, lucru care te va bucura mult. Discuţii şi întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Sagetator

Eşti preocupat mai mult de nevoile tale sufleteşti şi faci totul în aşa fel încât să treci neobservat. Contextul astral din aceste zile îţi aduce deschideri mentale deosebite, viziuni premonitorii ale evenimentelor în care eşti implicat sau vei fi cumva în unele viitoare. Rezervă momente numai pentru tine şi scrie totul într-un jurnal. Îţi va fi de mare folos la momentul potrivit. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult. Începând de joi te vei simţi excelent, implicându-te în tot soiul de activităţi. Cheltuieli cotidiene!

Capricorn

Relaţiile cu prietenii capătă valenţe deosebite, fiind influenţate de razele astrale din aceste zile. Sunt momente favorabile în care vei observa foarte clar cine îţi este loial şi cine stă pe lângă tine doar pentru interese personale meschine. A doua parte a săptămânii aduce stări de spirit fluctuante, dorinţă de interiorizare şi accentuarea unor probleme de sănătate mai vechi sau mai noi. Odihneşte-te, ia în serios semnalale şi nevoile organismului, dar urmează şi sfaturile specialiştilor în sănătate. Sunt favorizate dialogurile tăinuite cu cei dragi. Finalul săptămânii îţi aduce energie şi spor în toate.

Varsator

Foarte important este segmentul profesional şi imaginea ta în ochii altora. Se conturează schimbări în cadrul colectivului de lucru în care activezi, discuţii cu şefii şi autorităţile, responsabilităţi profesionale noi. Deocamdată, lucrurile se petrec în umbră, astfel că este puţin probabil să înţelegi, pe deplin, însemnătatea celor petrecute. A doua parte a săptămânii îţi aduce în preajmă prieteni. Distracţii, aventuri, planuri de vacanţă, dar şi discuţii importante pe marginea unor proiecte profesionale ce se întrezăresc la orizont alături de prieteni. Odihneşte-te şi respectă o dietă de sezon!

Pesti

Gândurile îţi sunt luminate de idei deosebite. Spiritualitatea capătă noi valenţe pentru tine, deoarece eşti influenţat de raze astrale benefice. Sunt zile bune pentru a-ţi redefini concepţiile despre lume şi viaţă, pentru a te apropia de cele sfinte şi pentru a-ţi trasa planuri noi. Vor fi favorizate de acum încolo şi călătoriile îndepărtate şi studiile pe termen lung. A doua parte a săptămânii îţi aduce multă forfotă socio-profesională. Senzaţia că te afli pe o scenă şi multă lume te priveşte şi ascultă va fi la cote mari. Prudenţa şi sinceritatea îţi sunt cei mai buni aliaţi.

SURSA

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!