Horoscopul saptamanii 2-8 aprile, cu astrologul Camelia Patrascanu. O zodie va avea de trecut cumpana vietii

0

Horoscopul pentru saptamana 2-8 aprile a fost realizat de astrologul Camelia Patrascanu. O zodie va avea de trecut cumpana vietii.

Berbec – în ceea ce priveşte banii, nativi acestei zodii stau foarte bine până pe 24 aprilie. Nu ar strica să faceţi acte de caritate. Nu răscoliţi aspecte emoţionante dificile.

Taur – se anunţă o săptămână valoroasă din punct de vedere relaţionar pentru că luni şi marţi sunt zile bune pentru a se împăca, pentru a fi ajutaţi, a primi ajutor din partea unei persoane. Atenţie la cheltuieli luni şi joi.

Gemeni – tot felul de activităţi gospodăreşti cu foarte mult spor. Ştiu să se lase ajutaţi. Minunate relaţii miercuri şi joi. Atenţie de Sărbători din punct de vedere al sănităţii.

Rac – O săptămână care aduce multe activităţi plăcute şi multe daruri. Este multă alergătură la mijlocul săptămânii. De evitat certurile cu partenerul.

Leu – sunt preocupaţi de cămin şi tihnă personală. Sunt mai comozi de aceste sărbători. Atenţie la sănătate, este foarte multă oboseală acumulată.

Fecioară – sunt extrem de în tonus în această săptămână. Pot face vizite. Perosanele din jurul lor sunt de toată isprava. Au rol de mediatori în discuţiile cu familie.

Citeste continuarea aici.

Articol preluat de pe kfetele.ro

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!