Horoscop Aprilie 2018: Provocari mari si atmosfera cosmica tensionata

0

A doua lună de primăvară se arată una suficient de ofertantă şi dinamică încât să nu ne lase să ne plictisim prea mult. Retrogradarea lui Saturn, care începe şi ea luna aceasta, ne aduce şi mai multe provocări.

BERBEC

În jurul sau în cursul zilei de 4 şi 5, ar fi de dorit să nu intri în conflicte cu superiorii. În preajma sau în cursul zilei de 7 şi 11, se prea poate primeşti un bonus sau o primă pentru rezultatele avute la serviciu în ultima perioadă. Din 15 încolo, îţi exprimi parcă mai uşor personalitatea şi se vede că nu mai ai accese de nervozitate ca până acum. Acest lucru face bine interacţiunii cu ceilalţi.

Financiar, s-ar putea să nu te mai descurci la fel de bine în cursul sau în jurul zilei de 17, dar dacă faci eforturi şi încerci să reduce din cheltuieli într-o anumită măsură, lucrurile vor sta ceva mai bine. Tot atunci, s-ar putea să-ţi intre unele sume deloc de neglijat în buzunar, dar ar fi de dorit ca acest lucru să nu-ţi afecteze planurile de economisire. Pune la ciorap pentru zile negre.

Începând cu data de 24, s-ar putea să devii mai sociabil/ă şi comunicativ/ă, fapt pentru care ţi-este mai uşor să te înţelegi cu ceilalţi. Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre ziua de 25 când se prea poate să intri în unele conflicte cu şefii sau cu o figură autoritară din familia ta. Ziua de 26 poate veni cu un deznodământ al tensiunilor sau cu o exacerbare a lor. Caută să le aplanezi.

TAUR

În cursul sau în jurul zilelor de 4 şi 5, ar putea pluti în aer o teamă constantă că lucrurile nu sunt tocmai în ordine şi că ceva rău s-ar putea întâmpla. Nu-ţi lăsa frustrările, neputinţele şi obsesiile să pună stăpânire pe tine şi caută să te pui pe picioare. În cursul sau în preajma zilelor de 7 şi 11, s-ar putea să stai ceva mai bine cu moralul. Caută să cultivi această stare bună cât poţi de mult.

Din 15 încolo, te-ai putea afla într-o dispoziţie meditative şi introspective pe care ar fi de dorit să o foloseşti cumva în beneficiul tău. Nu-ţi lăsa mintea să construiască scenarii rupte de realitate care îţi răpesc liniştea, timpul şi energia de care ai atâta nevoie. Între tine şi partenerul de viaţă şi/sau de afaceri, clienţi şi colaboratori, se pot stârni unele conflicte în cursul sau în jurul lui 7.

Tot atunci însă, stai suficient de bine cu nervii încât să poţi restabili pacea în raport cu cei dragi. Din 24 încolo, se pot arăta mai multe oportunităţi de a-ţi suplimenta veniturile şi/sau de a-ţi valorifica economiile. Profită de acelea care într-adevăr merită. În cursul sau în jurul lui 25, nu stai prea bine cu moralul, semn că în preajma sau în cursul lui 26 ar trebui să iei atitudine cumva.

GEMENI

În cursul sau în jurul zilelor de 4 şi 5, se prea poate să ai parte de unele probleme financiare generate de prieteni sau de unele proiecte de grup. Din această cauză, nu este un moment bun să investeşti în planuri de viitor insuficient gândite. În cursul sau în preajma zilelor de 7 şi 11, este posibil să ai parte de tot felul de încercări, dar stai bine cu moralul şi le vei face faţă cu brio.

Din 15 încolo, îşi recapătă momentum-ul unele proiecte de grup sau planuri de viitor, iar cu unii amii pari că te înţelegi mai bine. În cursul sau în jurul zilei de 17, s-ar putea să ai parte de unele neplăceri pe plan medical sau pare că nu vorbeşti pe limba colegilor de muncă. Tot atunci însă, stai bine cu moralul şi depăşeşti orice fel de provocare cu brio. Dă dovadă de stăpânire de sine.

Din 24 încolo, şarmul şi carisma ta se potenţează vizibil. În jurul sau în cursul zilei de 25, ar fi de dorit să nu faci investiţii prea mari în proiecte de grup, planuri de viitor şi/sau prietenii care nu-ţi oferă nicio garanţie. Altfel, se prea poate ca lucrurile să nu meargă deloc bine şi să multe de pătimit de pe urma încrederii acordate unor lucruri sau oameni care nu meritau acest lucru.

RAC

În jurul sau în cursul zilelor de 4 şi 5, se prea poate ca ori cariera ta sau cea a partenerului să se interpună între voi. Nu lăsaţi acest aspect să genereze tensiuni între voi doi. În cursul sau în jurul zilelor de 7 şi 11, ai putea avea sorţi de izbândă dacă discuţi cu cel drag despre planuri de viitor sau te întâlneşti cu prietenii să puneţi bazele unui proiect de grup. Veţi ajunge departe astfel.

În cursul sau în preajma zilei de 17, se prea poate să te împarţi cu dificultate între viaţa de cuplu şi cea socială, dar dacă-ţi organizezi timpul aşa cum se cuvine, vei avea parte şi de momente să te bucuri de cel drag, dar şi de prieteni. În cursul sau în jurul aceleiaşi zile, se anunţă din nou şanse de a pune ţara la cale cu persoana iubită ori cu aceia cu care crezi că poţi desfăşura un proiect.

Din 24 încolo, se prea poate să reapară în viaţa ta un/o fost/ă partener/ă sau să începi o relaţie departe de ochii curioşilor. De dorit ar fi să nu permiţi trecutului sau secretelor să intre în viaţa ta. În cursul sau în preajma zilei de 25, nu te certa cu partenerul de viaţă pe seama serviciului sau a altor chestiuni profesionale. În cursul sau în jurul lui 26, se anunţă risc de certuri în cuplu.

LEU

În cursul sau în jurul zilelor de 4 şi 5, se prea poate să primeşti unele sarcini de serviciu care vin la pachet cu aşteptări nerealiste, termene-limită mult prea scurte sau care depăşesc mult prea mult fişa postului tău. În cursul sau în preajma zilelor de 7 şi 11, este posibil să te bucuri de mult randament profesional. Acest lucru se poate traduce prin înregistrarea unor progrese la serviciu.

Citeste continuarea pe AstroDEX.ro

Photo: Metropolitan Atlanta Astrological Society

VIA

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!