Tristetea de dincolo de viata artistica —> Madalina Manole

0

Multa lume nu stie despre dramele pe care Madalina Manole le traia, dincolo de viata de artista pe care aceasta o avea.

Dramele acesteia au inceput probabil odata cu finalul primei casnicii, atunci cand o alta femeie i-a luat locul. Aceeasi femeie a avut mai apoi un copil cu barbatul pe care ea il iubise atat de mult. Insa si ea, la randul ei, isi facuse propria viata si isi implinise visul de a deveni mama alaturi de un alt barbat, insa amintirea celor 14 ani nu s-a sters niciodata.

Madalina Manole a trecut prin momente ingrozitoare, atunci cand Laura Stoica a decedat. O suferinta fireasca, dupa cum ar spune unii, deoarece aceasta era ravasita de pierderea unei prietene dragi. Nimeni nu o mai vazuse atat de distrusa pana atunci, nici macar cand isi pierduse barbatul alaturi de care traise 14 ani. 14 ani despre care nu s-au vorbit prea multe, insa aceasta nu a fost mereu fericitia langa Serban Georgescu.

Pentru aceasta a inceput frumos, fiind prima ei iubire. Un barbat matur, mai mare cu 17 ani decat ea, care o incuraja sa devina “cineva”. El ii scria randuri, ea le canta. In fata oamenilor care ii indrageau cei doi pareau perechea perfecta, doi oameni care se completau atat in viata privata cat si in cea de pe scena. Artista radia cand se afla in preajma lui. Isi dorea enorm sa aiba un copil alaturi de el, sa isi intemeieze o familie. Toate aceste vise s-au naruit in fata ochiilor ei, atunci cand barbatul pe care il iubea atat de mult o tradase. O alta femeie isi facuse loc in viata lui, care le-a distrus casnicia, iar odata cu ea a distrus si tot ce insemna Madalina ca si femeie. Se simtea umilita si prea slaba pentru a mai merge mai departe. Incerca sa se agate cu disperare de singurul vis care mai conta pentru ea, cel de a deveni mama.

Dupa despartire, o noua veste avea sa o darame pe aceasta, vestea ca femeia care ii luase locul, acum ii traia si visul, fiind mama copilului fostului ei sot.

Serban Georgescu insa, ar fi murit iubind-o pe Madalina, un gand pe care Eniko, sotia acestuia il suporta cu greu.

Nu au fost putine datile in care Eniko recunoscuse public ca se simtea umilita, ca isi dorea sa divorteze si ca nu mai suporta gandul ca barbatul pe care il iubea atat de mult, si-ar fi daruit inima unei alte femeie.

Numai o coincidenta stranie ii mai lega pe Madalina Manole si fostul sot pe care l-a iubit atat de mult. Barbatul decedase in miez de noapte, fiind gasit de noua lui sotie. Madalina a decis sa isi ia zilele tot noaptea, fiind gasita de barbatul care se afla in viata ei. Atat fata compozitorului cat si baiatul artistei abia implinisera un an la vremea respectiva. Compozitorul avea un alint iesit din comun pentru artista, care astazi a devenit o gluma macabra. Acesta o alinta “miel”, un animal bland, dupa cum spunea fostul sot, un animal sfant, tocmai bun de sacrificat.

Adaptare dupa sursa: pro2.ro

Foto: b1.ro

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!