Mihaela Radulescu, dezvaluiri despre Felix, iubirea vietii ei

0

Mihale Radulescu a postat un mesaj pe o retea de socializare, prin intermediul caruia a vorbit despre sentimentele ei pentru parasutistul Felix Baumgartner.

Prin mesajul ei, aceasta a declarat ca i s-a intamplat si ei in viata aceasta sa iubeasca, insa doreste sa vorbeasca despre prezent, deoarece trecutul e doar ceea ce ne face astazi mai intelepti. A mai spus ca se considera o femeie ca oricare alta, care pe parcursul vietii nu a pierdut nici o doza de fericire sau nefericire disponibila. Momentan, vedeta traieste o iubire care o face in mare parte a timpului sa zambeasca, deoarece este plina de bucurie. Datorita faptului ca o iubire este perfecta numai la inceput, are zile in care se impiedica de ganduri suparatoare sau situatii care necesita timp pentru a fi acceptate. Cu toate acestea, artista a recunoscut ca iubirea este cea mai frumoasa intamplare a vietii, mai ales ca are alaturi de ea un barbat care o intregeste, alaturi de care poate sa fie ea insasi si care o uimeste in fiecare zi care vine. Atunci cand l-a cunoscut, acesta era precum un erou, fiind multiplu campion mondial, pionier in zeci de actiuni deosebit de periculoase, fiind si primul om din lume care a reusit sa depaseasca viteza sunetului in cadere libera, dar si primul care a traversta Canalul Manecii cu un wingsuit. De fiecare data cand iubitul ei face diferite acrobatii periculoase, Mihaela urmareste cu niste batai de inima in plus, deoarece Felix forteaza toate limitele tehnice si umane in raliuri sau in alte sporturi. Le face organizat, depune seriozitate in munca lui, avand si disciplina de viata. Mihaela Radulescu a mai spus ca il admira pentru tot ceea ce face si pentru exact cine e el, pentru ce a reusit sa faca in aceasta viata.

Se iubesc cu pasiune, isi spun lucruri frumoase si fac o multime de lucruri impreuna.

Cand Felix nu este barbatul lumii, este barbatul Mihaelei, stiind exact cum sa aduca fericire in sufletul acesteia, insa si ea il face fericit pe el la randul ei. Cu toate ca ar putea suna ciudat, artista se topeste cand isi vede iubitul ducand gunoiul sau udand florile. In acele momente simte cu adevarat ca este numai omul ei, jumatatea ei, inspiratia si bucuria, a doua bataie a inimii. Din acest motiv, nu o intereseaza ce aduce ziua de maine, deoarece astazi ii aduce o iubire frumoasa.

De cate ori se uita spre el, ea zambeste, deoarece barbatul ei, acasa, intre patru pereti, lasa la iveala un copil care inca viseaza, care stie exact cum sa se bucure de frumoasele momente pe care viata le aduce, care nu isi doreste sa fie un om mare in fiecare secunda a vietii, care se joaca de-a tot ceea ce il face fericit, chair daca uneori pare ca se joaca chiar si cu propria lui viata.

Fiecare femeie isi iubeste alesul inimii ca pe un erou. Nicio femeie nu poate sa fie intreaga fara  barbatul potrivit si iubirea acestuia, in prezentul potrivit.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: one.ro

Foto: Romania TV

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!