„Iubirea sta in calea mortii”, credea Casian! Din pacate, moartea i-a rapit tanarului din Pitesti sansa de a-si strange la piept bebelusul. Iubita lui, insarcinata in 7 luni, este devastata

0

Un tanar sofer roman profesionist, Casian Neculae, in varsta de 26 de ani, din Pitesti, a murit miercuri, in urma unui grav accident rutier produs in Germania a relatat publicatia Ziarul de Arges.

Conform publicatiei mai sus citate, Casian era angajat ca sofer profesionist pentru o firma de transport, pe un camion frigorific, iar miercuri, in jurul orei 15.00, in timp ce se deplasa pe autostrada A8 din Germania, in zona orasului Stuttgart, din cauza oboselii, a intrat in plin intr-un TIR parcat pe banda de urgenta.

Impactul a fost atat de puternic incat cabina masinii lui Casian a fost strivita in totalitate, iar tanarul roman a murit pe loc.

Potrivit colegilor sai, Casian plecase in strainatate pentru a putea oferi o viata mai buna familiei sale, mai ales ca peste numai trei luni urma sa devina tatic. El era logodit cu Cristina, o tanara din Pitesti, care urmeaza sa ii aduca pe lume copilul.

SURSA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!