Drama vietii lui Alex Dima, despre care nu multa lume stie – totul a inceput inainte ca sotia lui sa moara

0

Alex Dima, carismaticul prezentator de la ProTV, are o viata care se aseamana mult cu cea prezentata in filmele americane de la Hollywood. Acesta este nevoit sa isi creasca singur fetita, deoarece sotia lui a fost rapusa de cancer. Sotia acestuia a aflat ca are cancer la doar o luna, dupa ce Alex Dima a realizat un reportaj cu privire la teribila maladie care curma milioane de vieti.

Prezentatorul TV, inainte de a-si incepe cariera in televiziune,a terminat Facultatea de Teologie, astfel ca a predat ore de religie timp de un an. A renuntat la aceasta vocatie pentru televiziune. Cu toate acestea, el continua sa fie credincios.

Dupa cum a declarat chiar el, a invatat de la bunica lui sa fie tot timpul vesel. De asemenea, a mai invatat ca greutatile care apar in viata noastra trebuie luate ca atare, nu trebuie sa ne luptam cu ele, mai bine sa invatam sa trecem peste acestea. In materialele sale, Alex Dima spune mereu ca trebuie sa razi cu un ochi si cu celalalt sa plangi.

Alex si-a pierdut sotia deja de cativa ani, insa de curand a reusit sa isi faca putere sa vorbeasca despre tragedia prin care a trecut, spunand ca, in 2009, a realizat un material la New York, cu printesa Marina Sturza, care are un centru de ingrijire paliativa pentru persoanele bolnave de cancer, Hospice Casa Sperantei de la Brasov. Chiar si astazi isi aminteste cat de mult si-a dorit sa o cunoasca pe femeia respectiva, pentru a putea intelege mai bine motivul pentru care ea doreste sa lucreze cu bolnavii de cancer in faza terminala.

Cand a fost intrebat care este motivul pentru care a renuntat la Preotie, acesta a spus ca datorita faptului ca nu era vorba despre o meserie, ci mai degraba despre o misiune. Pentru el Preotia era foc, insemna sa fie sarea Pamantului si lumina lumii. Cine este Preot trebuie sa se dedice 25 de ore din 24, lucru ce l-a speriat putin pe prezentatorul TV la un moment dat, dupa cum spune si el. S-a temut de faptul ca exista posibilitatea ca la un moment dat sa nu mai faca fata cererilor care vin impreuna cu aceasta misiune, ceea ce nu isi dorea deloc.

In cele din urma, Alex Dima a devenit prezentator TV, o cariera pe care o face cu pasiune si daruire.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: evz.ro

Foto: Antena3

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!