Gabriela Firea incalca legea cu zambetul pe buze. Insa ar fi putut sa-si omoare copiii!

0

Acum cateva zile, Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a publicat pe contul ei de Facebook niste fotografii in care ne impartasea momente fericite in familie, o evadare la soare, cum insasi stimabila doamna a scris. Toata familia, cu copiii din dotare si doua doamne ajutatoare, erau in masina si conduceau spre meleaguri necunoscute noua, muritorilor de rand. Toate bune si frumoase, pentru ei si pentru multi dintre cei care au lasat comentarii la respectivele fotografii. Gresit! In niciun caz nu erau toate bune si frumoase! Doamna si sotul stateau in sigurata pe locurile din fata, tintuiti in centurile din dotare in timp ce copiii, 2 la numar, stateau in bratele doamnelor ajutatoare, nu in scaune special omologate pentru copii, asa cum prevede legea. Ma indoiesc, sincer, ca doamna nu isi iubeste copiii, ma indoiesc de asemenea ca doamna nu cunoaste legea, dar sunt absolut convinsa ca nu ii pasa de aceasta lege ca de altfel de multe altele dar nu, asta nu are nicio legatura cu subiectul. 

Inteleg ca doamna Firea este mai presus de lege (altfel s-ar fi autosesizat organele abilitate si ar fi primit macar o mustrare daca nu o amenda pentru nerespectarea legii), se poate ca dumneaei sa aiba puteri paranormale fiind astfel sigura ca niciun eveniment neplacut nu poate interveni pe traseu  si astfel nu se mai complica cu scaune auto pentru copii; in sens contrar ar risca constient viata copiilor sai iar eu refuz sa cred ca orice individ intreg la minte ar face asa ceva.
Ce nu reusec sa cuprind cu mintea este cum poate face public faptul ca nu respecta legea, fotografiile publicate de dumneaei demonstrand clar acest lucru??!!  Eu percep asta ca pe un tupeu fantastic si o lipsa de respect fata de orice fata de noi dusa la extreme. Nu ii pasa, fratioare, nu o intereseaza, ea este cine este si legea nu are aplicatie decat la oamenii de rand. Stiu ca asta este trend-ul la noi de multi ani, stiu ca legile se fac in functie de ce nevoi au cei de la conducere dar exemplul pe care il da doamna primar intra, din punctul meu de vedere, in categoria ASA NU.

Planeta Pamant © Copyright 2018

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!