Mama ei de batranete! Ramasa singura pe lume, aceasta batrana sta pe strada, in frig, si vinde ciorapi de lana ca sa isi cumpere o paine – Fiul ei a murit si de atunci viata ei este o drama

0

O batrana din Navodari, judetul Constanta, a ajuns sa stea pe strazi, in frig, dupa ce fiul ei a murit. Un internaut i-a facut povestea cunoscuta pe reteaua de socializare.

Internautul nu i-a facut numele public, insa se pare ca batrana isi vinde ciorapii de lana, crosetati chiar de ea, in Navodari, Constanta.

„Acum este despre ea, despre sufletul cald din ninsoarea rece. Sunt -2 grade, e luni dimineata sunt la taxe si impozite in Navodari si o vad cum taraie sacii si iese dintr-un bloc nationalizat pe care nu ati vrea sa il vedeti pentru ca ar trebui sa va avertizez ca imaginile va pot afecta emotional.Stiu e doar un caz intre multe alte cazuri..

Oare ne-am gandit vreodata cum va fi batranetea noastra? Cum de sus poti sa cazi jos? A avut o viata normala candva, pana i-a murit baiatul. Acest trai indiferent de anotimp si zi, o singuratate apasatoare 2 andrele in mainile obosite si un simt tactil mai dezvoltat de cand si-a pierdut ochelarii. Nu cerşeşte,e acolo zi de zi cu plusurile, cartile, mileurile si totoseii impletiti pe care putini au ochi sa le vada. Un glas bland imi umple ziua cu bucurie: „exista si oameni cu suflet”, scrie Luiza Rosentzveig, fondatoarea Asociatiei Caritatea din Constanta.

„Batranica ramasa singura pe lume, dupa ce fiul i-a murit, traieşte pe strada, în frig, şi vinde ciorapi croşetati de ea, pentru o paine.

Merita tot respectul nostru! Distribuim poate o ajuta cineva”, a scris Catalin Fasola pe Facebook.

SURSA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!