Au taiat un copac – ce au gasit in interiorul acestuia, intrece orice imaginatie

0

Nici prin gand nu le-ar fi trecut faptul ca, in momentul in care vor dobora copacul, vor avea parte de cea mai socanta experienta de pana atunci. Prin natura meseriei lor, vazusera multe in viata, insa niciodata una ca aceasta.

In 1980, mai multi taietori de lemne din Georgia, Statele Unite, au avut parte de o surpriza imensa in momentul in care au pus la pamant un copac care deja incepuse sa putrezeasca. In interiorul acestuia, se afla o scorbura uriasa, in care se zarea o creatura mumificata. Cand s-au uitat mai bine, acestia au realizat ca era vorba despre un caine, care cel mai probabil ajunsese acolo gonind un animal mic sau o pasare. Se pare ca prada se ascunsese de coltii bestiei in scorbura.

In urma efortului de a o prinde, cainele si-a ingropat trupul in lemnul umed. Datorita smuciturilor, el a ramas inauntru, precum intr-o cursa.

In numai cateva zile, datorita lipsei de aer si a ranilor care i-au fost cauzate de lemn, cainele a murit. El a fost gasit dupa circa 20 de ani, conform analizelor efectuate pe corpul mumificat.

Cei care il gasisera l-au botezat Stuckie, care in engleza inseamna impotmolitul. Bucata de lemn si cainele au fost asezate intr-un loc de cinste intr-un muzeu local. Acum, sute de turisti din lumea intreaga se ingramadesc sa vada chiar cu ochii lor “minunea”.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!