Imaginea de raze X arata un glont de pistol in ochiul unui barbat

0

O noua imagine izbitoare arata cum un glont este plasat in ochiul unui barbat. Omul de 45 de ani a mers la urgente dupa ce a fost impuscat cu un pistol de calibru 0.22, potrivit unui nou raport al cazului, publicat in revista Jama Ophtalmology. Glontul a trecut printr-o usa de lemn inainte sa intre in ochiul drept al barbatului.

Glontul a ramas sa se odihneasca in ochiul barbatului, chiar langa muschiul care controleaza miscarea ochiului. Acesta nu a suferit nici un fel de fracturi craniene, dar era in dureri severe, iar medicii puteau sa vada rana de intrare a glontului in coltul ochiului. A existat o deteriorare a conductelor din pleoape prin care se scurg lacrimile.

Doctorii au initiat imediat o interventie chirurgicala pentru a elimina glontele si pentru a repara daunele la nivelul conductelor lacrimogene. Ulterior, durerea barbatului a inceput sa dispara rapid, iar vederea nu i-a fost afectata de glonte.

Daca un glont intra in ochi, deseori duce la distrugerea semnificativa a acestuia, a sinusurilor si a creierului, au remarcat autorii raportului. Dar, in acest caz, omul a suferit doar o paguba limitata la gaura ochiului, deoarece glontul a trecut prima data prin usa, lucru care l-a incetinit si astfel nu a reusit sa provoace pagube mari.

 

Sursa: livescience.com

 

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!