Metoda ieftina si ecologica de a scapa de tantari

0

In loc sa folosesti agenti chimici pentru a lupta impotriva tantarilor, poti sa fii ecologic si sa folosesti zat de cafea! Pe langa utilizarea acestui compost pentru fertilizarea plantelor si pentru exfolierea pielii, zatul de cafea vechi si uscat este foarte benefic in respingerea tantarilor. Tantarii si alte insecte nu suporta mirosul care iese din acesta.

Nota: Zatul de cafea este o alegere mai buna, dar puteti de asemenea sa utilizati si cafea obisnuita.

Instructiuni:

Strangeti zatul si puneti-l pe o farfurie acoperita cu folie de aluminiu. Puneti-l apoi intr-un loc rece si uscat, pana ce acesta va fi complet uscat. Apoi, asezati folia cu zatul uscat pe o suprafata plata – o masa in aer liber. Asigurati-va ca animalele si copii nu au acces la aceasta si ardeti zatul pana incepe sa scoata fum. Acesta va incepe sa arda incet si sa izgoneasca tantarii.

Sfaturi suplimentare de la cititorii nostri:

  • Pune frunza proaspata de dafin in locul pastilelor de izgonire a tantarilor in aparatele electrice destinate pentru acest lucru
  • Pe langa utilizarea cafelei in lupta impotriva tantarilor, puteti sa o folositi, de asemenea, si in lupta contra furnicilor! Trebuie doar sa presarati zona cu probleme cu zat de cafea si problema este ca si rezolvata!

 

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Sursa: healthylifeidea.com

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!