Scapa de unghiile crescute in carne in mod nartural

0

O unghie crescuta in carne este o problema care ne urmareste o perioada lunga de timp. Aceasta este o boala care se manifesta prin cresterea unghiei sub piele. Este uimitor faptul ca o gramada de metode alternative inafara celor chirurgicale au capacitatea de a gasi solutia cu privire la aceasta problema. Daca doriti sa nu va confruntati cu aceste tratamente ieftine care provoaca disconfort, atunci puteti rezolva aceasta problema direct de acasa. Dar nu uitati, acest lucru este posibil doar atunci cand problema este in faza initiala si nu exista complicatii.

Primul pas este sa va pregatiti unghiile si pielea sa fie moi. Puteti face acest lucru cu o baie fierbinte. Puneti 3 linguri de bicarbonat de sodiu in aproximativ 5l de apa. De asemenea, puteti adauga si putina sara. Cand terminati cu baia fierbinte, incercati sa scoateti unghia crescuta.

Un sfat:

Pentru a evita aceste complicatii pe viitor, este recomandat sa va faceti pedichiura in mod regluat pe viitor. Nu lasati sa treaca timpul, mai ales daca vedeti un inceput de infectie sau semne de puroi deoarece cu cat evitati mai mult timp sa ii dati de cap, cu atat aceasta se va agrava, iar procedura de extractie va fi mai dureroasa. In cazul in care deja este prea tarziu sa mai interveniti, mergeti imediat la medic.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthycaregroup.com

PHOTO: Pinterest

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!