Mierea falsa iti poate cauza probleme! Iata cum sa faci diferenta dintre ea si cea buna

0

Mierea este un aliment foarte sanatos, dar pentru a va bucura de beneficiile de sanatate, trebuie sa fiti siguri ca este miere pura sau nu. Din fericire, exista modalitati simple de a va da seama si unele dintre aceste teste nu necesita multa munca.

Primul lucru care trebuie sa il faceti este sa verificati eticheta borcanului de miere inainte de a-l cumpara. Cititi daca exista anumiti aditivi si alte substante pe care producatorii le-au adaugat. De asemenea, verificati daca are arome artificiale.

Daca nu sunteti pe deplin convins si doriti doar miere pura, cel mai bun mod este sa o achizitionati direct de la un apicultor. Puteti sa va asigurati 100% ca aceasta miere este cu siguranta neprelucrata, deoarece provine direct de la sursa. Problema este atunci cand nu stim daca mierea este falsa sau reala. Este crucial sa cunoastem diferenta dintre cele doua, pentru a nu arunca banii pe fereastra.

Testul degetului

Iata o modalitate de a testa daca mierea este pura sau nu:

Luati o cantitate de miere si puneti-o pe degetul mare. Daca aceasta va incepe sa se intinda pe tot degetul, inseamna ca nu este miere pura. Mierea pura are tendinta de a ramane intr-o bucata.

Testul de apa

Un alt mod de a testa puritatea mierii este prin testul de apa.

Umple un pahar cu apa. Ia o lingurita de miere si toarn-o in pahar. Daca mierea se dizolva atunci cu siguranta nu este pura.

Nu vreti sa va deprivati de nutrientii din miere si de beneficiile de sanatate ale acesteia. Motiv pentru care trebuie sa testati intotdeauna mierea daca este sau nu organica.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthycaregroup.com

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!