Lamaie, mere si ghimbir, un amestec care elimina toxinele din corp

0

Sa vorbim de boli care sunt cauzate de neglijarea sanatatii colonului, cum ar fi diareea sau constipatia cu siguranta nu este ceva de ce sa ne bucuram. Cu toate acestea, invatand cum sa evitam aceste probleme ar putea sa ne fie de mare ajutor. Mai mult, putem preveni problemele grave care ar putea aparea ca o consecinta a unui colon plin de toxine. De fapt, un numar mare de oameni care nu sunt obezi sau supraponderali, ar putea avea intre 10 si 15 kiilograme de materie fecala in colon. In plus, persoanele care au alergii severe, oamenii suprasolicitati sau persoanel obeze ar putea avea si mai mult.

Avem vesti bune, deoarece exista o modalitate foarte simpla si foarte eficienta de a te proteja! Citeste mai jos pentru a afla cum sa prepari apa cu ghimbir pentru detoxifiere!

Ingrediente:

Suc de mere organic – 1 cana

Suc de lamaie organic – 2 linguri

Suc de ghimbir organic – 1 lingura

Sare de mare – ½ lingurita

Apa calda purificata – ½ ceasca

Indicatii:

Stoarceti ingredientele intr-un storcator. Adaugati aproximativ 100ml de apa intr-o oala si puneti-o la fiert. Cand apa atinge punctul de fierbere, scadeti temperatura si adaugati-o intr-un pahar. Adaugati sarea de mare si amestecati bine pana cand aceasta se dizolva. Adaugati apoi si ghimbir si suc de lamaie si mere si amestecati bine. Bautura e gata de a fi consumata!

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthylifeidea.com

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!